Overige Publicaties

Schrijven. Dat is wat ik het liefste doe, maar daarnaast doe ik natuurlijk nog veel andere dingen. Ik raad iedereen aan ook iets te doen als bestuurder van non-profit organisaties. Mij geeft het veel plezier, maar ik vind ook dat het moet: het hoort erbij. 43 jaar in de accountancy is natuurlijk ook niet mis. Ik vond en vind het een mooi vak. Graag hield ik mijn klanten een spiegel voor en dat doe ik nu mijn lezers, toehoorders en cursisten. Ik maak veel gebruik van praktijkvoorbeelden, daar heb ik er voldoende van, en ik probeer te inspireren. Ik publiceer zo nu en dan artikelen in kranten en tijdschriften, meestal over pensioenen en zorg.

Hieronder een greep uit publicaties in kranten en tijdschriften.

Pensioenen denken in naturaGeld is een slechte basis om het pensioenstelsel toekomstbestendig te maken. We moeten de samenleving anders inrichten. Want ook later moet er in de behoefte van ouderen en de jongeren van nu worden voorzien. In een artikel in het Financiele Dagblad van 22 april 2013 doe ik

een aanzet voor een denkrichting. Omdat ik van discussie hou, hoor ik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

pdfPensioenen: Oplossing in natura? FD 22 april 2013