Vrijdagavond 21 oktober presenteerde Sybren Kalkman zijn nieuwste thriller: Venetiaans Vuur. Boekhandel Blokker te Heemstede vormde het decor voor de lancering van zijn nieuwste boek. Sybren vertelde over het proces dat voorafging aan het schrijven van Venetiaans Vuur en natuurlijk was er tijd om een eigen exemplaar te laten signeren door de schrijver zelf. Gezien het enthousiasme van de aanwezigen om een eigen exemplaar te laten signeren heeft het verhaal van Sybren velen nieuwsgierig gemaakt. Kortom, het was een zeer geslaagde lancering van Venetiaans Vuur!

Ook nieuwsgierig?

Venetiaans Vuur is een indrukwekkende historische thriller waarin je het zestiende-eeuwse Venetië bijna kunt horen, ruiken en voelen. Wilt u ook een exemplaar van de nieuwste thriller van Sybren Kalkman? Hij is verkrijgbaar als paperback en als E-book bij Uitgeverij De Kring. Bestel 'm hier. 

Venetiaans Vuur Boekpresentatie 21 10 2016 1 van 17 3

 

Op vrijdag 21 oktober wordtVenetiaans vuur'Venetiaans Vuur' door Sybren Kalkman zelf gepresenteerd in boekhandel Blokker te Heemstede. Iedereen is welkom om Sybren's nieuwste werk te komen bewonderen. Inloop vanaf 17:00, aanvang van de presentatie om 17:30.

Sybren Kalkman zal u meenemen in het verhaal van zijn nieuwe boek én het proces dat daaraan vooraf ging. Wie een goede historische thriller kan waarderen, moet hier zeker bij zijn. Sybren zal een fragment uit Ventiaans Vuur voorlezen en natuurlijk is er tijd om al uw vragen aan hem te stellen!

Praktische informatie:

Datum: vrijdag 21 oktober 2016 Tijd: 17:00-19:00

Adres: Boekhandel Blokker, Binnenweg 138, Heemstede

 sybrenboekpresentatie2

Misdaadromans en thrillers zijn zo verschillend als de auteurs die ze schrijven, maar ze hebben twee dingen gemeen: een dader en een slachtoffer. Deze nieuwe columnreeks gaat over de dader. Hoe komt een schrijver aan zijn dader? Ligt hij als het ware vanaf het begin naast het toetsenbord of moet hij al schrijvend worden gevonden? En hoe stelt de schrijver het daderprofiel samen, wordt dat gebaseerd op een bestaand persoon, gevonden in nieuwsmedia of documentaire, of wordt de dader samengesteld uit alle stukjes misdadig materiaal in het schrijversbrein? De GNM thrillerauteurs zullen er de komende maanden over schrijven. De beurt is aan Sybren Kalkman.

 

Lees het volledige column hier.

By SALVATORE SETTISAUG. 29, 2016PISA, Italy — A deadly plague haunts Venice, and it’s not the cholera to which Thomas Mann’s character Gustav von Aschenbach succumbed in the Nobel laureate’s 1912 novella “Death in Venice.” A rapacious tourist monoculture threatens Venice’s existence, decimating the historic city and turning the Queen of the Adriatic into a Disneyfied shopping mall.
Millions of tourists pour into Venice’s streets and canals each year, profoundly altering the population and the economy, as many native citizens are banished from the island city and those who remain have no choice but to serve in hotels, restaurants and shops selling glass souvenirs and carnival masks.